Werkgevers – Uitzendbro

Werkgevers

Uitzendbro, Uw persoonlijke HR partner.

Uitzendbro bemiddeld bij verschillende soorten dienstverbanden. Bent u op zoek naar een tijdelijke kracht, een werknemer voor projectduur of zelfs iemand voor in vast dienstverband? Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

Uitzenden | Snel en flexibel

Als u snel wilt inspelen op een plotselinge piekbelasting, uitval of ziekte van werknemers, dan kunnen flexwerkers de oplossing zijn. Hiermee kiest u voor maximale flexibiliteit tegenover een minimaal risico.

Detacheren | (Project) ondersteuning voor een vaste periode

Op het gebied van detachering bieden we u een combinatie van flexibiliteit en zekerheid aan voor een afgesproken periode. Dit geeft u toegang tot de kennis en capaciteit zonder onnodige risico’s te nemen en hiernaast biedt dit de detacheringsmedewerker meer zekerheid.

Werving & Selectie | Wij voor het voortraject, u regelt de rest

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van werving & selectie kunnen wij u de beste oplossing geven. Wij verzorgen het werven van de juiste kandidaten en zorgen dat er een groep geschikte kandidaten bij u terecht komt. Het enige wat u hoeft te doen is een van de geschikte kandidaten te kiezen!

Door onze ervaring in de werving & selectie kunnen wij u de beste medewerkers bieden. Dit doen wij door mee te denken met uw organisatie en naast vaardigheden, ook de persoonlijkheden te matchen.

Door mee te denken met de doelen van uw bedrijf zijn wij de beste keuze op het gebied van HR!